Prevailing Indigenous Filipino Rice-Based Food Processing Practices in Cayagan Valley Region, Philippines

This paper discusses the Prevailing Indigenous FILIPINO RICE-BASED FOOD PROCESSING PRACTICES IN CAGAYAN VALLEY REGION, PHILIPPINES. It determines the prevailing indigenous rice-based food processing in the Cagayan Valley Region and compared it with the modern rice-based food processing technology. T...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:  
Bibliographische Detailangaben
VerfasserInnen: Ibañez, Arthur G. (VerfasserIn) ; Soriano, Marigold M. (VerfasserIn) ; Dumlao, Florentina S. (VerfasserIn) ; Policar, Denis V. (VerfasserIn)
Medienart: Elektronisch Aufsatz
Sprache:Englisch
Verfügbarkeit prüfen: HBZ Gateway
Journals Online & Print:
Lade...
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Veröffentlicht: PASCHR 2020
In: The PASCHR journal
Jahr: 2020, Band: 3, Seiten: 60-70
weitere Schlagwörter:B Indigenous processing practices
B rice-based products
B Cagayan Valley
Online Zugang: Volltext (lizenzpflichtig)