A Loaf for Learning: Teaching the Study of Religion with Food

Cooking and eating in the Religious Studies classroom is a challenging and valuable pedagogical practice which turns upside down students’ individualist ideas of religion as belief inside people’s heads, drawing them out into the complexity of lived religion, and in so doing breaks open the modernis...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:  
Bibliographische Detailangaben
1. VerfasserIn: King, Sarah J. 1973- (VerfasserIn)
Medienart: Elektronisch Aufsatz
Sprache:Englisch
Verfügbarkeit prüfen: HBZ Gateway
Journals Online & Print:
Lade...
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Veröffentlicht: Equinox Publ. 2019
In: Religious studies and theology
Jahr: 2019, Band: 38, Heft: 1/2, Seiten: 27-37
weitere Schlagwörter:B Lived Religion
B Pedagogy
B method and theory
B Self-reflection
B Gender
B classroom dynamics
B Food
Online Zugang: Volltext (lizenzpflichtig)
Volltext (lizenzpflichtig)