Marčanska biskupija: Habsburgovci, pravoslavlje i crkvena unija u Hrvatsko-slavonskoj vojnoj krajini (1611. - 1755.) - Kudelić, Zlatko (Biblioteka Hrvatska povjesnica / 3, 2007)
Zsfassung in engl. Sprache