Food and Judaism: a special issue of Studies in Jewish civilization, Volume 15 ; [proceedings of the Fifteenth Annual Symposium of the Klutznick Chair in Jewish Civilization, Harris Center for Judaic Studies, October 27 - 28, 2002]

Gespeichert in:  
Bibliographische Detailangaben
Nebentitel:Food & Judaism
Studies in Jewish civilization
Körperschaften: Creighton University, Klutznick Chair in Jewish Civilization (MitwirkendeR) ; Harris Center for Judaic Studies, Lincoln, Neb. (MitwirkendeR) ; Center for the Study of Religion and Society (MitwirkendeR) ; Philip M. and Ethel Klutznick Chair in Jewish Civilization, Symposium (BeteiligteR)
Beteiligte: Greenspoon, Leonard J. 1945- (HerausgeberIn) ; Simkins, Ronald A. 1960- (HerausgeberIn) ; Shapiro, Gerald 1950- (HerausgeberIn)
Medienart: Druck Buch
Sprache:Englisch
Subito Bestelldienst: Jetzt bestellen.
Verfügbarkeit prüfen: HBZ Gateway
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Veröffentlicht: Omaha, Neb. Creighton University Press [2005]
Lincoln, Neb. University of Nebraska Press [2005]
In: Studies in Jewish civilization (volume 15)
Jahr: 2005
Schriftenreihe/Zeitschrift:Studies in Jewish civilization volume 15
normierte Schlagwort(-folgen):B Judentum / Nahrung
weitere Schlagwörter:B Food Religious aspects Judaism
B Kosher Food
B Jews Dietary laws
B Jews Social life and customs
B Jewish Law
Online Zugang: Contributor biographical information
Publisher description
Beschreibung
Beschreibung:Includes bibliographical references
ISBN:1881871460