Tidens strömmar - Svensson, Evert (°Arsbok för kristen humanism och samhällssyn, 1998)
[Rezension von:] Hans Falk: Socialistprästen H. F. Spak - Gunnar Hansson: Dogm eller arbetshypotes? Den unge Wigforss och det socialistiska samhällsprojektet - Göran Greider: Rudolf Meidner. Skärvor ur ett nittonhundratalsliv - Per Svensson: Frostviken