Dzieje Diecezji Tarnowskiej - Łabuz, Marek (Biblos, 2011)
Tom 1.Okólniki rozesłane przez Kurię tarnowską w latach 1951-1956 /wydał i opracował ks. Marek Łabuz --tom 2.Instytucje i wydarzenia /redakcja Anna Gąsior, ks. Janusz Królikowski.