Foreigners and their food: constructing otherness in Jewish, Christian, and Islamic law

Foreigners and Their Food explores how Jews, Christians, and Muslims conceptualize "us" and "them" through rules about the preparation of food by adherents of other religions and the act of eating with such outsiders. David M. Freidenreich analyzes the significance of food to rel...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:  
Bibliographische Detailangaben
1. VerfasserIn: Freidenreich, David M. (VerfasserIn)
Medienart: Elektronisch Buch
Sprache:Englisch
Subito Bestelldienst: Jetzt bestellen.
Verfügbarkeit prüfen: HBZ Gateway
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Veröffentlicht: Berkeley, Ca.[u.a.] University of Californiarnia Press c2011
In:Jahr: 2011
normierte Schlagwort(-folgen):B Christentum / Speise / Abgrenzung / Religiöse Identität / Judentum / Islam
B Lebensmittel / Gesetz (Theologie)
weitere Schlagwörter:B Identification (Religion) Comparative studies
B Food Religious aspects Christianity
B Food ; Religious aspects ; Comparative studies
B Identification (Religion) ; Comparative studies
B Identification (religion) Comparative studies
B Muslims ; Dietary laws
B Religions ; Relations
B Food ; Religious aspects ; Christianity
B Muslims Dietary laws
B Jews Dietary laws
B Food Religious aspects Comparative studies
B Religions Relations
B Religions Relations
B Muslims Dietary laws
B Jews ; Dietary laws
B Food Comparative studies Religious aspects
B Electronic books
B Jews Dietary laws
B Food Religious aspects Christianity
Online Zugang: Inhaltsverzeichnis
Klappentext
Volltext (Aggregator)
Volltext (Aggregator)
Parallele Ausgabe:Nicht-Elektronisch
Search Result 1
Search Result 2