Śrīmadveṅkaṭanāthasya Nyāyapariśuddhiḥ: sampādakaḥ Ceṭṭalūri. Vā. Śrīvatsāṅkācāryaḥ; pradhānasampādakaḥ Harekṛṣṇa Śatapathī; pariṣkartā, Sannidhānaṃ Sudarśana Śarmā - Veṅkaṭanātha (Pāramparikaśāstrasamutkarṣanidhānagranthamālā 16, 17, 2007)
Classical treatise on Viśiṣṭadvaita logic and epistemology with commentary