Bhagavadbādarāyaṇaproktottaramīmāṃsākhya Brahmasūtrasya Śaktibhāṣyam: samūlaḥ prathamādhyāyaḥ - Tarkaratna, Pañcānana (Parimala Saṃskṛta granthamālā 12, 2005)
Commentary on the Brahmasūtra of Bādarāyaṇa, aphoristic work of Vedanta philosophy