Āpastamba-dharmasūtram: Rāmanāthaśāstriṇā ca ṭippaṇyādibhiḥ saṃyojya saṃśodhitam; Hindī-vyākhyākāraḥ Umeśacandrapāṇḍeyaḥ - Haradatta Miśra ca. 12. Jh.; Pāṇḍeya, Umeśacandra; Āpastamba 5 v. Chr. (Kāśī-saṃskṛta-granthamālā, 2006)
Aphoristic work on Hindu law; includes commentaries