Kashrut and Jewish food ethics
"Since the turn of the millennium, rapid advances in technology, globalized markets, and atomized politics instigated in the American and Israeli Jewish communities questions about the morals of food consumption. Contemporary issues such as workers' rights, animal welfare, environmental pr...
Beteiligte: | |
---|---|
Medienart: | Druck Buch |
Sprache: | Englisch Hebräisch |
Subito Bestelldienst: | Jetzt bestellen. |
Verfügbarkeit prüfen: | HBZ Gateway |
Fernleihe: | Fernleihe für die Fachinformationsdienste |
Veröffentlicht: |
Boston
Academic Studies Press
2019
|
In: | Jahr: 2019 |
Bände / Aufsätze: | Bände / Aufsätze anzeigen. |
Schriftenreihe/Zeitschrift: | Jewish thought, Jewish history
|
normierte Schlagwort(-folgen): | B
Food laws
/ Judaism
|
weitere Schlagwörter: | B
Kosher food industry
B Jews Dietary laws B Jewish ethics |
Online Zugang: |
Inhaltsverzeichnis (Aggregator) |
Parallele Ausgabe: | Elektronisch
|
Search Result 1
Cover (Verlag)
Cover (Verlag)
Volltext (doi)
Volltext (lizenzpflichtig)
Academic Studies Press [2019]
Elektronisch
Buch
Inhalte
Cover (Verlag)
Cover (Verlag)
Volltext (doi)
Volltext (lizenzpflichtig)